Definitie rare beauty douglas, wat betekent rare beauty douglas

Rare Beauty Douglas verwijst naar een cosmeticalijn die in samenwerking met het merk Douglas is ontwikkeld en wordt gepromoot door de Amerikaanse actrice en zangeres Selena Gomez. Het is een exclusieve make-uplijn die zich richt op de bevordering van zelfacceptatie, zelfexpressie en geestelijke gezondheid.

Het woord “rare” in de naam van het merk betekent hier “zeldzaam” of “bijzonder”. Het impliceert dat iedereen uniek en speciaal is, en dat dit gekoesterd moet worden. Rare Beauty Douglas streeft ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn, zonder zich te conformeren aan de traditionele normen van schoonheid.

Het woord “beauty” verwijst naar schoonheid en esthetiek, maar in dit geval wordt het breder geïnterpreteerd dan alleen uiterlijke schoonheid. Het merk probeert te benadrukken dat schoonheid van binnen zit en dat het belangrijk is om jezelf lief te hebben, inclusief eventuele “rare” of imperfecties die je hebt.

“Douglas” verwijst naar het bekende Duitse parfum- en cosmeticabedrijf, dat al meer dan 100 jaar actief is en bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten.

Samengevat is Rare Beauty Douglas een cosmeticalijn die door Selena Gomez in samenwerking met het merk Douglas is ontwikkeld. Het merk streeft naar zelfacceptatie, zelfexpressie en geestelijke gezondheid, en benadrukt dat schoonheid van binnen zit en iedereen uniek en bijzonder is.

Leave a Comment