Definitie bikini 75d, wat betekent bikini 75d

Een bikini 75D is een specifiek type badkledingstuk dat bestaat uit twee delen: een bh-topje en een bijpassend broekje. Het cijfer ’75’ verwijst naar de borstomvang van de drager, terwijl de letter ‘D’ de cupmaat aangeeft.

Een bikini 75D is ontworpen voor vrouwen met een borstomvang van ongeveer 75 centimeter en een cupmaat D. De bh-top van de bikini heeft voldoende ondersteuning en bedekking om de borsten op hun plaats te houden en te zorgen voor een comfortabele en flatterende pasvorm. De cups zijn vaak voorgevormd of gevoerd om een mooie vorm aan de borsten te geven en mogelijke zichtbaarheid van tepels te voorkomen.

Het broekje van een bikini 75D kan verschillende stijlen hebben, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de drager. Het kan variƫren van een volledig bedekkend broekje tot een string-achtige stijl die meer huid laat zien. Het doel van het broekje is om de onderkant te bedekken en tegelijkertijd comfort en bewegingsvrijheid te bieden.

Het materiaal van een bikini 75D is meestal een elastische stof zoals nylon of spandex, waardoor de bikini comfortabel en flexibel is tijdens het zwemmen of zonnebaden. De stof kan ook gevoerd zijn om transparantie te voorkomen en extra ondersteuning te bieden.

Bikini’s 75D zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en ontwerpen om aan de diverse smaken en stijlen van vrouwen te voldoen. Ze kunnen worden gedragen op het strand, bij het zwembad, tijdens vakanties of andere gelegenheden waarbij zwemkleding gewenst is.

In het algemeen kan een bikini 75D worden gezien als een modieus en flatterend badkledingstuk dat vooral populair is bij vrouwen met een borstomvang van 75 centimeter en een cupmaat D. Het biedt comfort, ondersteuning en zelfvertrouwen aan de drager, terwijl het de mogelijkheid biedt om te genieten van activiteiten in het water met stijl.

Leave a Comment